Jubileum borrel

Vraag vrijblijvend een offerte op bij Kuyl’s Fundatie

U krijgt meteen alle informatie over deze prachtige locatie !

De kalender kijkt maximaal 1 jaar vooruit. Vermeld uw datum svp ook in de omschrijving hierboven!

Een zakelijk feestje kan weer ! En dat op een toplocatie in Rotterdam!

Het mooie weer komt eraan en biedt weer volop mogelijkheden voor het verstevigen van uw zakelijk netwerk. Nodig uw relaties uit voor een persoonlijk treffen op één van Rotterdams mooiste landhuizen: Kuyl’s Fundatie!

Kuyl’s Fundatie biedt u alle mogelijkheden voor een succesvolle ontmoeting. Denkt u daarbij aan een haringparty in onze tuin. Een presentatie in onze stijlvolle Regentenkamer. Een viering van een zakelijk jubileum bij Kuyl’s maakt een onuitwisbare indruk op uw gasten. Onze service is alom bekend en wij regelen alles voor u!

 

10 jaar, 12½ jaar 15 jaar in dienst!  Een reden om uw relaties weer eens uit te nodigen ! Er gaat toch niets boven een persoonlijk contact.

PartySelect verzorgt voor uw bedrijf in Kuyl´s Fundatie een gezellige get-together borrel.

Een 2 uur durend evenement met een sprankelend welkomstdrankje gevolgd door een gezellige borrel met heerlijke koude en warme borrelhapjes en dat alles in een inspirerende entourage.

Prijs vanaf 60 personen € 38,50 per persoon inclusief BTW, en inclusief het exclusieve gebruik van Kuyl´s Fundatie en de aankleding van deze locatie.

 

 

—– Vraag een OFFERTE aan door het formulier links <- in te vullen! —–